Time Duration Monday – Friday
8:40 AM – 8:48 AM 8 Minutes Form
8:48 AM – 9:44 AM 56 Minutes Period 1
9:44 AM – 10:48 AM 64 Minutes Period 2
10:48 AM – 11:13 AM 25 Minutes Recess
11:13 AM – 12:17 PM 64 Minutes Period 3
12:17 PM – 1:21 PM 64 Minutes Period 4
1:21 PM – 1:46 PM 25 Minutes Lunch
1:46 PM – 2:50 PM 64 Minutes Period 5